Cautare

1755 de rezultate pentru "boxeri medaliati olt 2002 sc alro slatina" (2.61 secunde)
Surse din IPJ Olt sustin ca sub urmarire penala va fi pus tânarul care s-a predat politiei, luând asupra sa acuzatiile. Cel care va raspunde penal pentru accidentul petrecut pe raza comunei Curtisoara judetul Olt, pe 28 iunie, când doi tineri au ajuns la spital loviti de masina secretarului de stat în Ministerul Culturii si Cultelor, George Stirbu, este Ovidiu Calin, fiul unui om de afaceri, un apropiat al lui Stirbu.
Interviu cu politologul Cristian Parvulescu, coordonatorul Forumului constitutional - Domnule profesor, ce aduce nou forumul constitutional pe care il conduceti in raport cu precedentul, din anul 2002? ... Am beneficiat, in 2002 - 2003, de mai bine de jumatate de an.
Presedintele executiv al PD, Adriean Videanu, a anuntat luni ca Biroul Permanent National a decis sa il numeasca pe primarul orasului Slatina, Darius Valcov, in functia de presedinte interimar al PD Olt, iar senatorul Marin Bobes va fi presedinte executiv interimar al filialei.
"Dizolvarea survine ca urmare a unei hotarari judecatoresti pronuntate pe 10 noiembrie 2009 de Tribunalul Olt, ramasa definitiva si irevocabila ca urmare a faptului ca in trei luni nu a fost adoptata nici o hotarare si, de asemenea, consiliul local nu s-a intrunit doua luni consecutiv.
inregistrata sambata, la Piatra Olt, cu FC Olt Slatina, nu a fost deloc pe placul celor de la Gaz Metan Severin.
Antrenorul formatiei ALRO Slatina, Daniel Mogosanu, a strigat ieri "catalogul", la prima sedinta de pregatire din 2012, desfasurata pe stadionul "Metalurgistul", prezentandu-se 23 de fotbalisti.
Reveniti in Romania la sfarsitul saptamanii trecute, jucatorii si oficialii clubului ALRO Slatina s-au obisnuit greu cu gandul ca trebuie sa-si continue pregatirile infruntand frigul si zapada, chiar daca terenul de la "Metalurgistul"
Ultima investigatie a fost declansata de CNVM în cazul Altur Slatina.
Primii pasi in vederea construirii unui bazin de inot la Slatina au fost facuti luna aceasta, prin scoaterea la licitatie a lucrarilor de proiectare si executie a unui bazin didactic de inot.
Consilierii judeteni ai PD, PNL, PRM si PC Olt au absentat ieri de la sedinta lunara a institutiei, intr-o prima actiune care face parte din planul sefilor celor patru partide de a-l schimba din functie pe presedintele Jenel Copilau.
Conditiile economice drastice au lovit in randul salariatilor cu venituri foarte mari din judetul Olt. In Olt, exista patru persoane a caror indemnizatie de somaj depaseste 1.200 de lei.
Oierii din Olt sunt obligati de normele Uniunii Europene sa-si identifice animalele, altfel nu vor mai putea sa le comercializeze in piete. ... Potrivit evidentelor Oficiului pentru Ameliorare si Reproductie in Zootehnie (OARZ) Olt, in judet exista aproximativ 85.000 de miei.
Administratiile locale din Olt au intocmit proiecte declarate eligibile in valoare de aproximativ 40 de milioane de euro, fapt care claseaza judetul pe locul doi la nivel national in privinta atragerii fondurilor europene.
Ford si-a prezentat potentialilor clienti din Olt cele doua martisoare intrate recent pe piata auto din tara: ... Au pus intrebari, le-au analizat indeaproape, dupa care au mers in drive-test", a spus Alin Dinca, director vanzari Plusauto Slatina.
UEFantasticii, Blue-White Lions, FC Slatina, Athletic; ... UEFantasticii - Blue-White Lions (ora 12.00), FC Slatina - Athletic (12.45), Cargus - Autobuzul (13.30), Magnolia - Phoenix (14.15), Old Boys - ASFEFESK (15.00);
Serban Ionescu s-a nascut la 23 septembrie 1950, la Corabia, in judetul Olt. ... A fost angajat la Teatrul din Petrosani, la cel din Sibiu, apoi in Bucuresti, la Odeon (1992-2002), iar din iunie 2002, la Teatrul National.
Divizionara secunda ALRO Slatina va sustine astazi, de la ora 16.30 (Dolce Sport 2), pe stadionul "1 Mai", ultimul meci din acest sezon competitional, adversara fiindu-i Gloria Bistrita.
Acesta a marturisit ca a fost in discutii si cu ALRO Slatina: "Am discutat si cu cei de la Slatina in aceasta perioada, dar m-a atras mai mult oferta celor de la Severin.
Presedintele ALRO Slatina: Vom avea o iarna cumplita cu preturi uriase
195/2002 privind circulatia pe drumurile publice". ... 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, cat si Regulamentului de aplicare a ordonantei, aprobat prin HG nr.
google-analytics.com